Video’s over Zuid Afrika: een voorproefje

Ga jij op reis naar Zuid Afrika, of ben je je juist aan het orienteren of Zuid Afrika wat voor jou is? Bekijk dan eens de video’s over Zuid Afrika die wij voor je gevonden hebben. We hebben per regio een aantal leuke video’s toegevoegd.

De zuidkust van Zuid Afrika

Aan de zuidkust van Zuid Afrika vind je diverse hoogtepunten. Denk daarbij aan Kaapstad met het Kaaps Schiereiland, Oudtshoorn, Knysna, TsiTsikama, Addo Elephant Park en Stellenbosch. Hieronder een selectie van video’s over het zuiden van Zuid Afrika.

Simon’s Town

De Tafelberg

Duiken met Haaien

TsiTsiKamma

Noord-Oost Zuid Afrika

In het Noorden en Noord-Oosten van Zuid Afrika vindt je diverse hoogtepunten, waaronder het wereldberoemde Kruger Park, maar ook bezienswaardigheden, zoals Pilanesberg en Sun City. Tevens zijn de Drakensbergen, Durban en St Lucia daar te vinden.

Kruger National Park

Met dank aan Sanparks.

iSimangaliso Wetlands – St Lucia

Met dank aan www.advantagetours.co.za

Pilanesberg National Park

Sun City

Drakensbergen

Durban

Panoramaroute

Snorkelen/duiken in Sodwana

Het Noord-Westen van Zuid Afrika

Het Noord-Westen van Zuid Afrika is een gebied wat nog het meest on-ontdekt is door de Westerse toerist. Met hoogte punten als West Coast National Park, de Augrabies Watervallen, Namaqualand en de Cederbergen is dat eigenlijk doodzonde. Hieronder een selectie van video’s over het Noord-westen van Zuid Afrika.

Namaqualand

Met dank aan Peet J van Eeden

West Coast NP

Met dank aan SAbc

Augrabies Watervallen

Cederbergen

[Totaal: 2   Gemiddelde:  5/5]

Pin It on Pinterest

Share This