TsiTsiKama (Garden Route) National Park

Het TsiTsiKama National Park ligt in het zuiden van Zuid Afrika tussen Port Elizabeth en Knysna. Het park is om meerdere redenen een absolute aanrader.

Het is een geweldig natuurpark met een fantastische ligging aan de kust. Natuur Zuid AfrikaHaar diepe regenwoud en ruwe kustlijn maakt het park een lust voor het oog. Je zal zeker klipdasjes zien lopen en daarnaast diverse bokken. Met een beetje geluk zie je ook walvissen voor de kust zwemmen. Toen wij hier overnachten waren een aantal walvissen nabij de kkust aan het zwemmen en konden wij vanaf ons balkon genieten van een prachtig uitzicht.

TsiTsikama is een mooie uitvalsbasis om de eerste dag van de Otter Trail te lopen en ligt in een bijzonder actieve omgeving. Je kan in de directe nabijheid de mooiste Canopy van Afrika doen, de hoogste bungeejump ter wereld maken of gewoon genieten van deze bijzondere omgeving. De monding van de Stormsrivier met de bijbehorende hangbrug is een uitdaging voor iedereen.

Het TsiTsikama National Park is onderdeel van het Garden Route National Park, waar onder andere ook de natuurgebieden van Wilderness en Knysna bij horen.

[Totaal: 2   Gemiddelde:  3/5]

Pin It on Pinterest

Share This