Auto huren Zuid Afrika

Autohuur Zuid Afrika

Denk je na over een auto huren Zuid Afrika? Zuid Afrika per huurauto ontdekken is een simpele en een leuke manier! Bekijk opties voor autohuur Zuid Afrika en je weet zeker dat je Zuid Afrika in al haar glorie meemaakt.Auto huren Zuid Afrika

Zuid Afrika is een land met een goede infrastructuur. Je kan je in Zuid Afrika dan ook prima redden wanneer je een autovakantie gaat doen. Wil je een een auto huren in Zuid Afrika? Een autohuur Zuid Afrika is eenvoudig via internet te regelen en geeft je alle vrijheid om dit prachtige land op je eigen tempo te ontdekken. Een huurauto Zuid Afrika is daarom een goed alternatief, ten opzicht van een georganiseerde groepsreis Zuid Afrika. Zeker omdat de wegen in Zuid Afrika uitstekend zijn en de bewegwijzering idem dito.

 

Auto huren Zuid Afrika

Voor het Wereld Kampioenschap Voetbal in 2010 waren de wegen al goed, maar voor het WK heeft men kosten nog moeite gespaard om de wegen nog veel beter gemaakt. Dat zal je zeker merken wanneer je een huurauto Zuid Afrika op pad gaat. Uit onze auto huur Zuid Afrika vergelijking komt naar voren dat je bij Hertz de goedkoopste autohuur Zuid Afrika regelen kan. Bekijk hieronder een overzicht van alle aanbieders van autohuur Zuid Afrika, met daarbij onze test waar je de goedkoopste auto’s huren kunt.

Hertz auto huren Zuid Afrika

Easyterra: Autohuur Zuid Afrika vergelijken

Easyterra is een specialist in het vergelijken van autohuur. Zij zorgen ervoor dat alle aanbieders vergeleken worden en daarmee ook de beste prijs gevonden wordt.Auto Huren bij easyterra

Bezoek de website van Easyterra voor het vergelijken van autohuur in Zuid Afrika

Hertz auto huren Zuid Afrika

Hertz: Autohuur Zuid Afrika

Deze wereldwijde autoaanbieder staat bekend om haar goede service. Men levert wat ze beloven. Uiteraard heeft Hertz ook autoverhuur in Zuid Afrika. Sterker nog:
Hertz lijkt de beste prijzen te hanteren. Men biedt een Toyota Corolla voor slechts €354,-, wanneer je direct betaalt. Een goede aanbieding, als je het vergelijkt met de concurrentie. Een auto huren via Hertz is waarschijnlijk een van de goedkoopste opties op internet.

Bezoek de website van Hertz voor auto huren Zuid Afrika

Book and Drive autohuur Zuid Afrika

Zuid Afrika autohuur bij Book and Drive

Bookanddrive.nl is altijd het goedkoopste autoverhuurbedrijf van de wereld. Natuurlijk doet Bookanddrive.nl geen enkele concessies aan de kwaliteit. De beste auto’s tegen de beste prijs dus! De prijzen op Bookanddrive.nl zijn allemaal ‘all inclusive’. Bookanddrive.nl wil namelijk haar klanten niet vermoeien met extra kosten in de vorm van belastingen, toeslagen, een beperkt aantal kilometers of de gebruikelijke verzekeringen als aansprakelijkheid, CDW en diefstal. Alles is gewoon bij de prijs inbegrepen en daardoor betaal je een van de laagste prijzen!

WTC: goedkope autohuur

Zuid Afrika autohuur bij WTC.nl

Deze reisorganisatie lijkt van alle markten thuis te zijn. WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld! Naast rondreizen Zuid Afrika, Fly-drives en vliegtickets Zuid Afrika heeft men ook autohuur Zuid Afrika in haar assortiment. World Ticket Center is dus een echte totaalaanbieder. Twee weken autohuur bij World Ticket Center en een Nissan Tiida (vergelijkbaar met de Corolla) is al vanaf de €346 verkrijgbaar! Eigenlijk een koopje vergeleken met de anderen aanbieders.

Bekijk de website van World Ticket Center voor auto huren Zuid Afrika

Alamo Autohuur Zuid Afrika

Goedkope Autohuur Zuid Afrika bij Alamo

Alamo is de grootste autoverhuurder ter wereld en dat is niet voor niets. Auto huren?Elke dag boeken tienduizenden klanten hun autohuur bij Alamo. Dit komt met name door de gunstige tarieven die het bedrijf hanteert. Een auto huren in Zuid Afrika kan dan een goede keuze zijn. Ook voor autohuur Zuid Afrika is Alamo namelijk een partij die je niet mag missen. Voor iets meer dan €500 huur je al twee weken een auto in Zuid Afrika. Kies Alamo voor auto huren Zuid Afrika.

Bekijk hier de website van Alamo voor de beste prijzen van huurauto’s Zuid Afrika.

Sixt autohuur

Sixt: Autohuren Zuid Afrika

Deze aanbieder is te vinden over de gehele wereld. Met haar uitgebreide aanbod en uitgebreide service biedt Sixt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
De huur van een Nissan Tilda kost je voor twee weken €467. Niet de goedkoopste optie dus, maar zeker niet slecht voor deze degelijke auto. Sixt is een goed alternatief voor autohuren Zuid Afrika.

Bekijk de website van Sixt voor de beste aanbiedingen op autohuur Zuid Afrika

Waar moet je zijn voor goedkope autohuur Zuid Afrika

Het ontdekken van Zuid Afrika per huurauto is een absolute aanrader. Autohuur Zuid AfrikaJe komt makkelijk van A naar B en je ziet onderweg meer met je huurauto Zuid Afrika dan dat je tijdens een rondreis Zuid Afrika zou hebben gezien. Een huurauto Zuid Afrika kan je eenvoudig vanuit Nederland regelen. Er zijn veel partijen op internet te vinden die voor jou de prijzen van autoverhuurders vergelijken en je van goed advies en mooie prijzen kunnen voorzien. Wij hebben hieronder een selectie weergegeven van een aantal aanbieders van een huurauto Zuid Afrika. Wij hebben per aanbieders een korte prijsvergelijking gemaakt voor het auto huren Zuid Afrika, met als criteria twee weken autohuur Zuid Afrika (begin 2015), inclusief middenklasser auto (Toyota Corolla of vergelijkbaar) met ophalen en afleveren op Johannesburg Vliegveld.

Tips auto huren Zuid Afrika

Het enige waar je even aan moet denken wanneer je over gaat tot autohuur in Zuid Afrika is dat je aan de linkerkant van de weg moet rijden. Dit zal de eerste 5 minuten even wennen zijn, maar al snel voel je je een echte Zuid Afrikaan. Wel is het verstandig om niet direct vanuit het vliegtuig de Zuid Afrikaanse huurauto in te stappen. De vlucht naar Kaapstad of Johannesburg in Zuid Afrika duurt al gauw meer dan 10 uur en je zult best vermoeid zijn wanneer je aankomt. Door de eerste dag een hotel te pakken ga je je vakantie in Zuid Afrika veel prettiger van start. Je autohuur Zuid Afrika is snel geregeld voor de rondreis Zuid Afrika en je Zuid Afrika huurauto kan je vaak de volgende dag op een lokatie in de buurt afhalen.

Aanbieding auto huren Zuid Afrika

Autohuur vergelijken

[Totaal: 12   Gemiddelde:  3.2/5]

Pin It on Pinterest

Share This