Rondreizen met kinderen in Zuid Afrika

Bekijk bijzondere familiereizen door Zuid Afrika
Veel ouders dromen ervan om hun kinderen een deel van de wereld te laten zien. Wat is er dan mooier om dit te combineren met een heerlijke vakantie. Een rondreis Zuid Afrika met kinderen maken biedt zowel voor de kinderen als voor de ouders veel leuke dingen. Je ziet cultuur, de prachtige natuur met spannende dieren en kan als je wilt ook gewoon aan het strand liggen of snorkelen.

Wanneer je Zuid Afrika met kinderen wilt bezoeken, dan kan je ervoor kiezen om zelf een rondreis te regelen of dit uit te besteden aan een gespecialiseerde organisatie. Er zijn diverse aanbieders die zowel individuele rondreizen met kinderen als zogenaamde bouwstenen aanbieden. Met de bouwstenen van Zuid-Afrika Kids stel je je eigen rondreis Zuid Afrika met kinderen samen. Je gaat op safari, fiets door de wijngaarden, eet Afrikaans in een Xhosa dorp; je hebt de vrijheid om je reis zo vorm te geven als je wilt. Onderweg slaap je in een safaritent in de bush, een struisvogel boederij of een Kaap-Hollands wijnhuis. Rekening houdend met je wensen: appartementen of familiekamers, vaak een zwembad en een niet te vol programma en lange afstanden.

Achter Zuid-Afrika kids werken ervaren reisspecialisten: zij hebben ervaring met hun kinderen, kennen de bijzondere plekken en plannen de reis zo in dat je programma 100% malaria vrij is.
Kijk voor de mogelijkheden op Zuid-Afrika kids en stel je eigen rondreis samen. Zuid-Afrika, ontdek het zelf. Een rondreis met kinderen naar Zuid Afrika kan je prima ondernemen. Het is een leuk en mooi land om te zien. De kinderen zullen een fantastische ervaring meemaken.

Kijk voor meer informatie over georganiseerde vakanties met kinderen naar Zuid Afrika op de website van Zuid-Afrika Kids of bekijk onderstaande gezinsrondreizen Zuid Afrika.

NaamPrijs in €ReisduurMeer informatieBezoek website reisaanbieder
17-daagse familie groepsreis Toverdokters & Leeuwen met British Airways15199Bekijk reisBekijk website aanbieder
Rondreis Zuid Afrika met kinderen: rondje Kaap156715Bekijk reisBekijk website aanbieder
16 daagse individuele familierondreis Kaapstad, Kust en Olifanten163916Bekijk reisBekijk website aanbieder
20 daagse individuele familierondreis Ontdek Zuid Afrika198920Bekijk reisBekijk website aanbieder
Djoser Junior Zuid Afrika, 15 dagen219515Bekijk reisBekijk website aanbieder
Zuid Afrika en Swaziland, 21 dagen269521Bekijk reisBekijk website aanbieder

Laatste update:

Rondreis Zuid Afrika aanbieders:

Hotels Zuid Afrika


Vakantie fotoboek maken?

vakantie fotoboek maken

Privacy

Wij gebruiken cookies om onze website te laten functioneren en om onze inhoud af te kunnen stemmen op de wensen van onze gebruikers.

[Totaal: 2   Gemiddelde:  3/5]

Pin It on Pinterest

Share This