Aanbieders van reizen naar Zuid Afrika

Aanbieders Rondreis Zuid Afrika 2021 en 2022

Hieronder vind je diverse aanbieders van vakanties, individuele reizen en groepsreizen Zuid Afrika die je langs de hoogtepunten van Zuid-Afrika voeren. Zij regelen de gehele Zuid Afrika reis voor je en je hoeft je dus nergens druk om te maken. Je rondreis Zuid Afrika 2021 start wanneer je vertrekt van de luchthaven. Je zal dan ook meteen merken dat alles voor je geregeld is tijdens je rondreis Zuid Afrika.

Een rondreis Zuid Afrika is een perfecte manier om eenvoudig, veilig en georganiseerd het mooie Zuid Afrika te ontdekken. Je vakantie Zuid Afrika kan niet beter vormgegeven worden. Per aanbieder is een selectie van groepsreizen naar Zuid Afrika weergegeven.

Riskja Zuid Afrika en Zuid Afrika Kids

Zuid Afrika Online en Zuid Afrika Kids

Zelf je reis samenstellen met bouwstenen, zonder het gedoe van alles zelf uitzoeken. Dat is wat Riksja Travel aanbiedt. Op ongeveer veertig landensites vind je bouwstenen, dit zijn pakketten van een paar nachten in een kleinschalig hotel met vaak een excursie en vervoer. Jij kiest precies uit wat je wilt in jouw reis, de reisspecialisten luisteren naar jouw wensen en maken een persoonlijk reisvoorstel.

De landensites Risksja Zuid Afrika en Zuid AfrikaKids (familiereizen) zijn ook onderdeel van Riksja Travel. Het land echt proeven, beleven en ervaren – dat is waar deze Zuid-Afrika reizen voor staan. Natuurlijk wil je safari, maar je wisselt je reis ook af met fietsen tussen de wijnvelden van Stellenbosch, een handje meehelpen op een struisvogelboerderij en slapen in een bijenkorfhuisje. Je rijdt met auto zelf door het land, zo heb je alle vrijheid en kun je stoppen waar je wilt.  De Zuid-Afrika reisspecialisten hebben zelf door het land gereisd, kennen het op hun duimpje en adviseren je graag uit eigen reiservaringen.

Bekijk de website van Riskja Zuid Afrika of de website van Zuid Afrika Kids en boek jouw reis naar Zuid Afrika in 2020 of 2021.

Djoser: bijzondere reizen

Djoser: groepsreizen Zuid Afrika

Djoser is de topaanbieder voor wat betreft verre vakanties. Naar alle uithoeken van de aarde biedt Djoser rondreizen, en natuurlijk mag een groepreis Zuid Afrika niet ontbreken. Wie nog nooit een reisfolder van Djoser heeft gezien, adviseren wij meteen naar de site van Djoser te gaan en een brochure te bestellen. De folder van Djoser is op zijn zachts gezegd bijzonder en dat mag zeker ook gezegd worden van de groepsreizen Zuid Afrika.

Het aanbod Zuid Afrika reizen is bijzonder uitgebreid, met maar liefst 5 verschillende algemene groepsreizen Zuid Afrika en diverse themareizen. Men biedt onder andere junior reizen Zuid Afrika, wandelreizen Zuid Afrika, Wijnreizen Zuid Afrika en fietsreizen. Ten slotte zijn er ook mogelijkheden om vrijwilligerswerk in Zuid Afrika te doen. De prijs voor een groepreis Zuid-Afrika varieert tussen de €1995 en €3035.

Bekijk de groepsreizen Zuid Afrika van Djoser hier.

Fox vakanties Zuid Afrika

Met Fox vakanties op rondreis Zuid Afrika

Fox vakanties is in de Nederlandse reismarkt een grote speler die relatief goedkope rondreizen aanbiedt. Zo ook de reizen naar Zuid Afrika. Tijdens een rondreis Zuid Afrika met Fox wordt je begeleid door deskundige Nederlandstalige reisleiding. Fox heeft de Zuid Afrika reis meestal zelf uitgestippeld en dit niet overgelaten aan tussenpersonen. De groepsrondreizen Zuid Afrika bij Fox zijn een mix tussen cultuur, natuur en boeiende bezienswaardigheden.

Qua rondreizen Zuid Afrika ben je bij Fox verzekerd van een goede vakantie. Men heeft een vijftal groepsreizen Zuid Afrika in haar portefeuille, die varieren van 16 tot 25 dagen. Fox heeft vaak de mogelijkheid om een reis te verlengen tegen een zeer acceptabele prijs. Let wel op de groepsgrootte. Deze kan tot 35 personen zijn.

Bekijk hier de website van Fox.

Koning Aap reizen Zuid Afrika

Koning Aap

Koning Aap heeft een zeer uitgebreid reisaanbod wereldwijd. Men werkt met echte landenspecialisten en reisbegeleiders. Het belangrijkste doel van een reis via Koning Aap boeken is om de lokale cultuur van Zuid Afrika mee te maken. Koning Aap biedt 5 verschillende groepsreizen naar Zuid Afrika aan, met een reisduur varierend van 16 tot 29 dagen.

Het boeken van de goedkoopste rondreis Zuid Afrika kost €1895 en de duurste is €3595. Het reisaanbod Zuid Afrika is origineel en bijzonder.

Bezoek de website van Koning Aapvoor alle rondreizen Zuid Afrika

Kras reizen

Rondreizen Zuid Afrika met Kras

Kras is al meer dan 85 jaar een van de grootste en erg succesvolle reisaanbieders van Nederland. Meer dan 300.000 reizigers boeken elk jaar hun vakantie via Kras. Dit heeft mede te maken met de goede prijs-kwaliteitverhouding en het uitgebreide aanbod van deze dochteronderneming van TUI. Kras heeft een groot aanbod Zuid Afrika rondreizen, liefst 12 stuks. De lengte van deze groepsreizen Zuid Afrika variert van 15 tot 25 dagen. Kras wijkt af van de traditionele aanbieders en heeft ook bijvoorbeeld safaritruck rondreizen en lodgevakanties Zuid Afrika. Je reist over het algemeen in een internationale groep.

Bezoek de website van Kras

Tenzing Travel

Tenzing/Kuoni

Tenzing Travel (voorheen Kuoni) is een gerennomeerde verre reizen specialist. Jaar na jaar wordt men uitgeroepen tot beste touroperator in verre reizen. Tenzing Travel - Zuid-Afrika Wat betekent dit nu voor jouw reis naar Zuid Afrika? Men komt in de algemene rondreis Zuid Afrika niet op de standaard plaatsen, maar bezoekt ook bijzondere plekken, zoals het Kariega Game Reserve.

Hier kan je (in een afgeschermd deel) wandelen, fietsen, maar ook de Big 5 in Zuid Afrika zien. Tenzing is niet de goedkoopste aanbieder, getuige de €2895 die men vraagt voor een 23 daagse rondreis. Wel is het zo dat de mate van luxe hoger ligt dan bij een deel van de concurrentie.

Bezoek de website van Tenzing

 

Sawadee

Met Sawadee op rondreis Zuid Afrika

Sawadee is een duurzame reisaanbieder. Men probeert de rondreizen die men aanbiedt af te stemmen op de lokale bevolking. Daarnaast neemt men in vrijwel elke reis een project op dat gericht is op natuurbescherming of de lokale bevolking. Het voordeel van een rondreis Zuid Afrika met Sawadee is de grootte van de groep van maximaal 18 personen.

Tijdens een rondreis Zuid Afrika krijg je ondanks dat het een rondreis Zuid Afrika is, veel vrijheid. Daarnaast hebben veel rondreizen een actief en avontuurlijk karakter. Zo kan je op de rondreis Zuid-Afrika – Wild Coast & Lesotho onder andere meerdere dagen achter elkaar wandelen. De Zuid Afrika groepsreizen van Sawadee zijn niet de goedkoopste, maar zeker uniek te noemen.

Bezoek de website van Sawadee

Shoestring

Shoestring

Shoestring profileert zichzelf als de goedkoopste reisaanbieder van Nederland. Wellicht is dit jeugdige overmoed, maar zeker is wel dat Shoestring enkele goedkope rondreizen Zuid Afrika aanbiedt. Men reist in kleine groepen en probeert iedereen zo veel mogelijk vrijheid te geven.

Shoestring heeft een viertal Zuid Afrika rondreizen in haar aanbod. De 23 daagse rondreis Zuid Afrika is inderdaad met een vanafprijs van €1999 aan de goedkope kant. Bijzonder aan de groepsreizen Zuid Afrika van Shoestring zijn de routes. Zo heeft men in tegenstelling tot veel andere aanbieders ook een route die je langs de West- en Noordkant van Zuid Afrika voert.

Bezoek de website van Shoestring

Wereldcontact
Wereldcontact

Wereldcontact is al jaren een favoriete reisorganisatie van menig reiziger. Bijzonder, uitgebreid en gewoon goed.

Laatste update:

Rondreis Zuid Afrika aanbieders:

Hotels Zuid Afrika


Vakantie fotoboek maken?

vakantie fotoboek maken

Privacy

Wij gebruiken cookies om onze website te laten functioneren en om onze inhoud af te kunnen stemmen op de wensen van onze gebruikers.

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Pin It on Pinterest

Share This