Rondreizen door Zuid-Afrika met Wereldcontact

Al zo lang de mensheid bestaat reizen we de wereld rond. Op zoek naar nieuwe inzichten, ontspanning en vele andere redenen om het leven te verrijken. Rondreizen door onbekende omgevingen haalt ons uit ons dagelijks ritme, schudt ons even wakker en draagt bij aan persoonlijke ontwikkeling. Eenmaal in een ander land lijken we meer open te staan voor verfrissende denkbeelden. De automatische piloot wordt even uitgezet en we kijken, ruiken, proeven, voelen en horen veel beter wat er om ons heen gebeurt. Kortom, we beleven de reis.

 

De ervaren reisorganisatie Wereldcontact biedt u onder andere bijzondere rondreizen door Zuid-Afrika aan. Dankzij de veelzijdigheid van Zuid-Afrika blijven reizigers keer op keer terugkomen. Het land biedt namelijk cultuur, natuur en avontuur. Een van de meest aantrekkelijke plekken in dit mooie land is het bruisende Kaapstad. Deze stad wordt gekenmerkt door een unieke ligging aan de voet van de Tafelberg. In de omgeving liggen glooiende wijngaarden en rustieke plaatsjes als Stellenbosch. Hier kunt u de lekkerste Zuid-Afrikaanse wijnen proeven, terwijl u van een bijzonder uitzicht geniet.

 

Een rondreis door de regenboognatie is natuurlijk niet compleet zonder de big five in haar natuurlijke habitat te zien. Het land biedt iedere reiziger dan ook een ruime hoeveelheid aan safarimogelijkheden, zoals in het beroemde Krugerpark of de rijke waterwereld van iSimangaliso Wetland Park. En in de privéwildreservaten is het zelfs mogelijk dat u actief wordt betrokken bij de conservatieprojecten. Kortom, ontdek de vele mogelijkheden van dit land tijdens een reis door Zuid-Afrika.

 

De rondreizen door Zuid-Afrika maken deel uit van het uitgebreide aanbod van Wereldcontact. Tot dit aanbod horen rondreizen naar bestemmingen binnen Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Afrika, Azië, het Midden-Oosten en Down Under.

[Totaal: 1   Gemiddelde:  3/5]

Pin It on Pinterest

Share This