Avontuur en Sport in Zuid Afrika: canopy Zuid Afrika

Wie nog nooit van Canopy heeft gehoord heeft alvast wat gemist. Bij een Canopy tour in Zuid Afrika wordt je vastgebonden aan een aantal stevige koorden, gezekerd en glijd je tientallen meters boven de grond via stalen kabels van platform naar platform terwijl de apen en vogels je verbaasd aan kijken. Je komt op plekken waar je anders nooit zou komen.

In Zuid Afrika heb je diverse mogelijkheden om een Canopy tour te doen. Allen in een geheel verschillend landschap. In TsiTsikama National park scheer je door de het regenwoud op een hoogte van liefst 70 meter. In de Magaliesbergen ga je door een kloof, van de ene wand naar de andere. Bij het Karkloof bos in de buurt van Pietermaritzburg scheer je over de boomtoppen. Een canopy in Zuid Afrika doen is een fantastische belevenis voor jong en oud!

Om de veiligheid hoef je je geen zorgen te maken. Je bent ten alle tijde verbonden met een drietal touwen, die allen een olifant kunnen tillen. De drie tot vier deskundige gidsen begeleiden je en koppelen je aan de stalen kabels. Wij hebben alle drie de tours gedaan, vonden ze allemaal top, maar die in TsiTsikama het mooiste.

 

[Totaal: 1   Gemiddelde:  2/5]

Pin It on Pinterest

Share This