Oudtshoorn – West Kaap

In het hart van de kleine Karoo ligt Oudshoorn. Rondreis Zuid Afrika Struisvogel farmDeze plaats is met name bekend vanwege haar struisvogelboerderijen. Het stadje zelf is ook interessant vanwege haar brede straten, victoriaanse huizen en vele restaurants met uiteraard struisvogelbiefstuk op de menukaart. Vind je het leuk om eens een keer een struisvogelboerderij te bezoeken, dan is Highgate Ostrich farm wellicht het beste georganiseerd.

Vlakbij Oudshoorn liggen de Cango Caves. Dit is een mooi grottencomplex waarin je vele druipsteenformaties kan bewonderen. Let op de gidsen: zij willen u overtuigen een grote fooi te geven door een boekje te laten zien waarin “bezoekers” de door hen gegeven fooi hebben opgeschreven.

In Oudshoorn ligt een leuke dierentuin waar je (tegen betaling) cheetahs mag aaien of met krokodillen (hierbij zit je zelf in een kooi) kan zwemmen. Deze ervaring is natuurlijk uniek, maar let op dat het aaien van deze cheetahs niet per definitie bijdraagt aan de bescherming van deze dieren, ook al wordt dit mogelijk wel zo gebracht.

Hieronder zie je een video, gepubliceerd door de Tourism Office van Oudtshoorn

Rondreis Zuid Afrika aanbieders:

Hotels Zuid Afrika


Vakantie fotoboek maken?

vakantie fotoboek maken

Privacy

Wij gebruiken cookies om onze website te laten functioneren en om onze inhoud af te kunnen stemmen op de wensen van onze gebruikers.

[Totaal: 1   Gemiddelde:  2/5]

Pin It on Pinterest

Share This