Top-braaiplekken

Een van de belangrijkste bezigheden voor de Zuid-Afrikaan is het braaien, oftewel barbequen. Waar wij in Nederland dit netjes aankleden met salades, sauzen een paar hamburgers en een beetje vleesspiesjes, draait het in Zuid Afrika vooral om vlees. Veel en goed vlees. Het braaien in Zuid Afrika is dan ook een echte familiegebeurtenis.

Wanneer je op rondreis Zuid Afrika gaat en zelf ook van plan bent om te gaan braaien, dan hebben wij een aantal leuke tips voor je. Natuur Zuid AfrikaDeze plaatsen zijn en de moeite van een bezoek waard en ook nog eens mooie plekken voor een lekkere braai.

  •  Storms River mouth: nabij het TsiTsikama National Park vind je de monding van de Storms Rivier. De plek is vanwege haar ligging aan de kust werkelijk geweldig. Terwijl je uitkijkt op de golven die uit elkaar beuken op de rotsen, steek je de braai aan en geniet je van de zon die langzaam onder gaat. Heb jij ook al zo’n zin in je rondreis Zuid Afrika

 

  •  Silvermine – Kaapstad: in het Table Mountain National park ligt mogelijk een van de mooiste braaiplekken van Zuid Afrika, het Silvermine reservoir. Rondom dit meer liggen ruim 40 braaiplaatsen verstopt in de struiken. Je hebt de plek zo goed als voor jezelf terwijl je geniet van het schitterende uitzicht. Braaien in alleen mogelijk in onze zomer (de Zuid-Afrikaanse winter) in verband met angst voor bosbranden.

 

  •  Groenkloof Nature reserve, Tshwane: in Braaien - boereworsdit natuurpark vind je diverse wandel-, mountainbike- en paardrijtochten. Ook wanneer je (kleiner) wild wilt gaan spotten kan je hier prima terecht. Er lopen hier giraffes, kudu’s en andere antilopesoorten rond. Bij het grote picknickterrein kan je heerlijk braaien onder een van de mooie bomen.

 

  •  Oudekraal – Kaapstad: aan de Atlantische kust, tussen Camps Bay en Llundudno liggen kleine rustige baaitjes en zandstranden waar je heerlijk kan uitwaaien, braaien en zwemmen.
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Pin It on Pinterest

Share This