Table Mountain National Park

Het Table Mountain National Park strekt zich uit over het Kaaps Schiereiland. Tafelberg Zuid AfrikaDit gebied, met uiteraard de indrukwekkende Tafelberg, Kirstenbosch Botanical Gardens en Kaap de Goede Hoop, bevat mooie valleien, baaien en stranden.

De regio rondom Kaapstad is voor iedereen de moeite waard en zou dan ook onderdeel moeten zijn van iedere reisroute die de Kaap aan doet.

Het park staat wereldwijd bekend om zijn biodiversiteit en is een onderdeel van het Kaaps Florarijk, met meer plantensoorten dan de gehele Britse eilanden bij elkaar. In de Kirstenbosch Botanische Tuinen kan je dit meemaken. Het is werkelijk een bijzonder natuurlijk, historisch, cultureel en recreatief gebied. Het meest opmerkelijke hieraan is de nabijheid van een wereldstad als Kaapstad. Je kan bij het Table Mountain National Park een prachtige autoroute rijden, maar vanzelfsprekend ook de Tafelberg bezoeken. De Tafelberg kan je zowel lopend, als via een kabelbaan op.

Hieronder een twee tal mooi filmpjes die wij van Thomas Hiensch ontvingen over de Tafelberg en Kirstenbosch Botanische Tuinen:

Rondreis Zuid Afrika aanbieders:

Hotels Zuid Afrika


Vakantie fotoboek maken?

vakantie fotoboek maken

Privacy

Wij gebruiken cookies om onze website te laten functioneren en om onze inhoud af te kunnen stemmen op de wensen van onze gebruikers.

[Totaal: 2   Gemiddelde:  3/5]

Pin It on Pinterest

Share This