Kaapstad verwacht de komende maanden een enorme toename in het aantal bezoekers. Vreemd genoegd zal vrijwel niemand ook echt Kaapstad bezoeken. Vreemd? Ja een beetje wel. We hebben het hier namelijk over virtuele bezoekers die Kaapstad bezoeken via een Facebook reisapp. rondreis zuid afrika kaapstad

Het Kaapstads bureau van Toerisme is de bedenker van deze unieke app, die als doel heeft Kaapstad te positioneren als interessante vakantiebestemming.

Vanaf 2 oktober tot eind december kan je via Facebook op reis naar Zuid Afrika gaan en Kaapstad bezoeken. In de app kan je op basis van jouw eigen voorkeuren de diverse kanten van Kaapstad ervaren. Of het nu om spectaculaire sportbelevenissen gaat, of om ervaringen voor de hele familie, je zal zeker iets van jouw gading tegenkomen.

Iedere bezoeker kan dan ook een van de mooiste steden van Afrika bewonderen en wellicht is dit de stap om je over de drempel te brengen en een echte rondreis Zuid Afrika te maken. Als je helemaal geluk hebt en de app gebruikt, dan kan je deze reis zelfs winnen.

Deelnemen is eenvoudig. Bezoek de www.mycapetownholiday.com Facebook pagina en doe mee.

Ben je wel van plan om Zuid Afrika te bezoeken en wil je vliegen naar Kaapstad? Kijk dan eens Vliegtickets Kaapstad bij deze aanbieder.

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Pin It on Pinterest

Share This