Magoebaskloof Zuid Afrika

Staat de Magoebaskloof op het programma tijdens je rondreis door Zuid Afrika of denk je daar over na? Magoebaskloof Zuid AfrikaDeze bestemming is zeer de moeite waard. Je komt er via de R71, die loopt van Tzaneen in het noorden tot aan Haenertsburg in het zuiden. De Magoebaskloof is een prachtige kloof die je geweldige foto’s laat schieten en zorgt voor een indrukwekkende verschijning.

Outdoor activiteiten in de Magoebaskloof

Bovendien kun je diverse outdoor activiteiten ondernemen in de Magoebaskloof, waardoor je er daadwerkelijk aan de slag kunt. Je hebt er bijvoorbeeld de mogelijkheid om te gaan abseilen, mountainbiken of paardrijden. Wil je quad-biken of white water tuben? Na de verschillende activiteiten kun je er bijkomen in de bijzondere accommodaties of kun je een drankje dringen bij een theeplantage. Bekijk er in ieder geval ook de kaasmakerij of loop de wandelroutes. Je kunt deze in de Magoebaskloof gewoon zonder gids lopen, zodat je er de volledige vrijheid hebt.

Magoebaskloof Zuid Afrika: Prachtig uitzicht

Uiteraard zorgt de Magoebaskloof er vooral voor dat je een prachtig uitzicht hebt, al valt er ook in te zoomen op de verschillende bijzondere bezienswaardigheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de archeologische sites die er liggen, de inheemse bossen en de graslanden? Bekijk de Ebenezer dam en zorg er daarnaast voor dat je een bezoek brengt aan de watervallen in Magoebaskloof. Je kunt een stop maken bij het uitzichtpunt in het midden, zodat je de mogelijkheid hebt om de Magoebaskloof in al z’n glorie te aanschouwen en te genieten van het weidse karakter dat dit land typeert.

Terug over de R528

Vertrek je weer vanuit de Magoebaskloof? Je kunt dat bijvoorbeeld doen via de R528. Je rijdt dan vanuit Haenertsburg terug naar Tzaneen. Onderweg bevinden zich nog een aantal leuke attracties, waardoor de reis in meerdere delen op te delen valt. We hebben ook een speciale autoroute bij de Magoebaskloof opgenomen.

Houd er wel rekening mee dat het regelmatig kan regenen in de Magoebaskloof. Rijd dus voorzichtig, er is sprake van een aantal steile delen en scherpe bochten, die vooral tijdens en net na de regen gevaar met zich mee kunnen brengen. Uiteraard draagt dat aan de andere kant bij aan het avontuur op het moment dat je een bezoek brengt aan de Magoebaskloof.

Rondreis Zuid Afrika aanbieders:

Hotels Zuid Afrika


Vakantie fotoboek maken?

vakantie fotoboek maken

Privacy

Wij gebruiken cookies om onze website te laten functioneren en om onze inhoud af te kunnen stemmen op de wensen van onze gebruikers.

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Pin It on Pinterest

Share This