Mooie camperreis Zuid Afrika: Noord-oosten

Voor een ieder die per camper Zuid Afrika ontdekken wil is deze reis een echte aanrader. Deze camperreis Zuid Afrika neemt je mee door het noord-oosten van het schitterende Zuid Afrika.camperreis zuid afrika

Met je eigen woning op wielen vertrek je vanaf Johannesburg vliegveld. De reisorganisatie heeft alle campings al voor jullie gereserveerd, dus dat scheelt veel tijd en zoekwerk.

Via Witbank bereik je de prachtige Panoramaroute waarover de richting het bekende Kruger Park rijdt. Op de Panoramaroute geniet je gegarandeerd van de schitterende uitzichten. Bekende plekken zijn de Blyde River Canyon, Gods Window en de Potholes.

Na een schitterende tocht door de provincie Mpumalanga bereik je uiteindelijk het bekendste park van Zuid Afrika: het Kruger Park. Dit natuurpark is bijna de helft van Nederland groot en bevat alle wilde dieren die je je maar kan voorstellen. Niet voor niets is dit een plaats waar veel rondreizen Zuid Afrika langsgaan.

In het Kruger Park kan je op zoek gaan naar de Big 5, maar zie je deze 5 bijzondere dieren hier niet, dan heb je later in het mooie HluHluwe park nog een kans. Verder gaat je camperreis Zuid Afrika onder andere langs werelderfgoeden als de Drakenbergen en St Lucia. In de Drakensbergen kan je prachtige wandeltochten maken, terwijl je in St Lucia met de boot de binnenmeren op kan.

Bekijk deze camperreis Zuid Afrika op de site van de reisaanbieder

Benieuwd naar andere camperreizen Zuid Afrika? Lees hier verder.

 

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Pin It on Pinterest

Share This