Vliegen via Düsseldorf

Wanneer je een reis naar Zuid-Afrika wilt gaan maken, hou je er waarschijnlijk rekening mee dat je toch wel wat geld kwijt zal zijn. Natuurlijk heb je waarschijnlijk een bepaald budget in je hoofd en probeer je hier ook zo veel mogelijk uit te halen. Wanneer je gaat kijken naar de vliegtickets kan het dan trouwens ook erg voordelig zijn om eens wat verder te kijken dan de landsgrenzen.  Vliegen via vliegveld Düsseldorf is vaak erg voordelig!

Goedkoper

Dagelijks vliegen er meer dan 70 verschillende luchtvaartmaatschappijen via het vliegveld van Düsseldorf naar wereldwijde topbestemmingen. Vaak zijn deze tarieven goedkoper dan wanneer je uit Nederland zou vertrekken. Daarnaast is misschien de afstand naar Düsseldorf goedkoper om te rijden dan dat je naar Schiphol zou moeten. Ook lang parkeren Düsseldorf kun je erg voordelig doen zodat je aan het parkeren van de auto ook niet veel extra kosten hebt. Vaak bespaar je al zo veel op de vliegtickets omdat je met luchtvaartmaatschappijen kunt vliegen die we in Nederland niet hebben en de vakanties in Duitsland anders liggen waardoor de piek.

Genoeg faciliteiten

Steeds meer reizigers kiezen er voor om te vliegen vanuit Düsseldorf, deze luchthaven heeft dan ook vele faciliteiten, veel winkels en een ruimte keuze aan eetgelegenheden en bars. Dus wanneer je op tijd bent ingecheckt kun je je nog prima vermaken op het vliegveld. Voor welke vakantiebestemming je ook kiest, de vliegtickets  vanuit Düsseldorf zijn altijd scherp geprijsd en ook wanneer je met de trein gaat heeft vliegveld Düsseldorf de ideale verbindingsroute!

[Totaal: 1   Gemiddelde:  2/5]

Pin It on Pinterest

Share This