Ben je avontuurlijk ingesteld en wil je echt iets spectaculairs meemaken? Lees dan verder.

In het Kruger Park wordt van 15 t/m 18 maart en van 26 t/m 29 maart een uniek evenement georganiseerd. Je kan vanuit een vliegtuig parachutespringen en op deze wijze het Kruger Park binnenkomen. Natuurlijk heb je een uniek uitzicht op dit wereldberoemde park vanuit de lucht. Na landing in het park ga je te voet en onder begeleiding verder met een bushwalk. De landingsplek is in de buurt van Malelane, in het zuiden van het Kruger Park. Deze activiteit creert de mogelijkheid om een adenaline opwekkende ervaring te ondergaan, maar tegelijktijd te leren van de unieke natuur in dit park.

Als je wil kan je een prachtige ervaring tegemoet gaan. Kijk op de site van sanparks voor meer informatie.

Het Kruger Park is een van de grootste wildparken van Zuid Afrika en wereldberoemd. Het park wordt door veel toeristen aangedaan tijdens een rondreis Zuid Afrika. Toch is er veel ruimte voor de natuur en komt het park niet overdreven toeristisch over. In het park kan je onder andere de Big 5 spotten, maar ook prachtige vogels, nijlpaarden, hyena’s en vele tientallen andere beesten.

Het Kruger Park ligt in het noord-oosten van Zuid Afrika en grenst aan Mozambique. Vanuit Johannesburg is het Kruger Park binnen 3 tot 4 uur met de auto te bereiken. Je kan in het park overnachten, maar ook in een van de vele prive parken die aan Kruger grenzen. Een bezoek aan het Kruger Park wordt door veel Zuid Afrika gangers als een van de hoogtepunten van hun Zuid Afrika rondreis gezien.

[Totaal: 1   Gemiddelde:  1/5]

Pin It on Pinterest

Share This