Prachtings singlereis Zuid Afrika, Namibie en Botswana

Wil jij graag op een singlereis Zuid Afrika, maar ook nog andere mooie landen zien? Wellicht is dit dan de singlerondreis waar je naar op zoek bent. Tijdens deze uitgebreide singlereis ga je niet alleen naar het mooie Zuid Afrika, maar bezoek je ook nog Namibie, Botswana en Zambia. individuele rondreis zuid afrikaJe overnacht in hotels en reist van het ene hoogteunt naar naar de andere.

Vanaf Amsterdam vlieg je naar Kaapstad. Ontdek op jouw gemak deze schitterende stad, de heerlijke wijnen en hoogtepunten als Kaap de Goede Hoop, de Waterfront, Tafelberg en de pinguinkolonies. Helemaal uitgerust start je aan het volgende deel van je reis. Je reist noordwaarts en laat de bewoonde wereld achter je. Je ziet onder andere de dorre Karoowoestijn, Tankwa National Park en het Augrabies National Park.

Daarna kom je in het tweede land van jouw reis, Namibie. Via de indrukwekkende Fish River canyon kom je bij andere hoogtepunten van je reis: de Sossusvlei met haar rode zandduinen en het mooie plaatsje Swakopmund. Maak hier bijzondere excursies langs de kust, ontdek de scheepswrakken in de duinen en raak onder de indruk van de 100.000 pelsrobben die hier in een grote kolonie leven. 

Via Damaraland, waar de San (bosjesmannen) leefden, ga je naar het grote Etosha National Park waar je vele dieren in hun natuurlijke omgeving mag aanschouwen. In het plaatsje Rundu mag je de lokale bevolking helpen bij hun dagelijkse bezigheden.

In Botswana aangekomen reis je onder andere via de boot door de indrukwekkende Okavangodelta. Na een paar mooie dagen in dit prachtige natuurgebied reis je richting de laatste bestemming van je reis: Livingston, de Zambezi rivier en de gigantische Victoria Watervallen.

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Pin It on Pinterest

Share This