Prachtige singlereis Zuid Afrika, Namibie en Botswana

Wil jij graag op een singlereis Zuid Afrika, maar ook nog andere mooie landen zien? Wellicht is dit dan de singlerondreis waar je naar op zoek bent. Tijdens deze uitgebreide singlereis ga je niet alleen naar het mooie Zuid Afrika, maar bezoek je ook nog Namibie, Botswana en Zambia. individuele rondreis zuid afrikaJe overnacht in tenten en reist van de ene mooie plek naar de andere.

Vanaf Amsterdam vlieg je naar Kaapstad. Hier krijg je de tijd om deze schitterende stad te ontdekken. Geniet van de relaxte sfeer en het lekkere eten. Bekijk Kaap de Goede Hoop en beklim de Tafelberg. Na een paar heerlijke dagen waarin je kan acclimatiseren gaat je reis richting het noorden en het ruigste deel van Afrika. Je ziet onder andere de Karoowoestijn en de grote Oranjerivier. In Namaqualand zie je als je geluk hebt (beperkt deel van het jaar) indrukwekkende bloemendekens op de anders dorre grond.

Daarna kom je in het tweede land van jouw reis, Namibie. Je reist richting de oude nederzetting Bethanie. Hoe je daarheen reist is aan de groep. Dit kan via de indrukwekkende Fish River Canyon of via het Richterveld National Park.

Verplichte stops in Namibie zijn uiteraard (en heel terecht) de Sossusvlei met haar rode zandduinen en het mooie plaatsje Swakopmund. Je gaat uiteraard ook naar het bekende Etosha National Park.

Na Namibie is het de beurt aan Botswana om indruk op je te maken. Wij weten zeker dat de Okavangodelta dit zal doen. Dit is de grootste binnenlandse delta ter wereld. Ook Chobe National Park zal je bekoren.

De singlerondreis Zuid Afrika, Namibie en Botswana gaat daarna verder richting het noord-oosten waar je met eigen ogen het natuurgeweld van de Victoria Watervallen kan aanschouwen. Voldaan, maar enigszins teleurgesteld dat de tijd zo snel voorbijvliegt, ga je daarna via Johannesburg weer terug naar Nederland. 

 

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Pin It on Pinterest

Share This