Keuze uit vele rondreizen Zuid Afrika

Wil jij dit jaar rondreizen in Zuid Afrika, maar weet je niet precies hoe je dit wilt aanpakken? individuele rondreis zuid afrikaBekijk dan eens de mogelijkheid om een georganiseerde individuele rondreis Zuid Afrika te maken. Individuele rondreizen Zuid Afrika zijn vaak erg leuk en laten je de mooiste plekjes van het land zien. Vaak ook nog eens plekken die je zelf wellicht niet gevonden had.

Deze rondreis Zuid Afrika brengt je vanaf Johannesburg naar het schitterende Kaapstad, gelegen in het bijzondere zuid-oosten. De zuid-westelijke regio kemerkt zich door haar verscheidenheid aan natuur, cultuur en het dierenleven. De noord-oostelijke regio is zeker zo mooi. Tijdens deze vakantie Zuid Afrika kom je na  eigenlijk ook langs de meeste hoogtepunten van Zuid Afrika.

De reis start in het grote Johannesburg, vanwaar je ssn de drukte ontsnapt en de Afrikaanse bush induikt. Je gaat via de prachtige en bekende Panoramaroute richting het Kruger Park. Onderweg stop je bi prachtige plekken, zoals de vele watervallen, Gods Window en Pilgrims Rest.

In het kruger Park ga je op safari en zal je waarschijnlijk onder de indruk raken van alle wilde dieren. individuele rondreis zuid afrikaNa Kruger vervolg je de reis naar het koninkrijk Swaziland. De trotse inwoners van dit land laten je hun cultuur zien en ervaren.

Vanuit St. Lucia kan je het Hluhluwe Wildreservaat bezoeken en een leuke boottocht maken op het meer. De Drakenbergen (een van de vele Werelderfgoedlokaties van Zuid Afrika) zijn bij uitstek geschit voor een wandeltocht of een paardsafari.

In Coffee Bay verblijf je aan een van de meest ongerepte stranden van Zuid Afrika. Coffee Bay ligt aan de Wild Coast, een nog vrijwel toeristisch onontdekt deel van Zuid Afrika.

Via het Addo Elephant National Park, de Tuinroute met talloze excursiemogelijkheden, Oudtshoorn en Stellenbosch kom je uiteindelijk in Kaapstad aan. Geniet van de wijnregio en het Kaaps schiereiland voordat je voldaan terugreist naar Nederland.

Bekijk deze rondreis Zuid Afrika op de site van de reisaanbieder

Deze reis is ook in een luxe variant te boeken bij de reisaanbieder. Kijk hier verder

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Pin It on Pinterest

Share This