Prachtige rondreis Zuid Afrika: uiterste noorden

Op zoek naar rondreizen Zuid Afrika? rondreizen zuid afrikaLees dan over deze mooie rondreis Zuid Afrika, waarbij je onder andere richting het landenpunt met Botswana en Zimbabwe reist.

Tijdens deze rondreis Zuid Afrika per huurauto ga je vanaf Johannesburg richting de mooie Waterbergen, alwaar je game drives kan maken of kan genieten van de warmwaterbronnen van Bela Bela. Het land van de Venda ontdek je in jouw tempo. Er zijn mogelijkheden om onder andere mooie wandel- of mountainbiketochten te maken.

Na een bezoek aan het onbekende, maar erg fraaie, Mapungubwe Nation Park kan je richting het drielandenpunt met Botswana en Zimbabwe reizen. Dit gebied is erg mooi. Bekijk hoe de Limpopo en de Shashe rivier samenkomen. Hierna ga je weer zuidelijk richting het subtropische Tzaneen, waar je een erg diverse flora en fauna treft.
De Blyde rivier Canyon met hoogtepunten als Gods Window en de Drie Rondavels is het volgende punt op de route. Je eindigt in Hazyview, op enkele kilometers van het Kruger Park. Uiteraard kan je dit wereldberoemde wildpark bezoeken.

Bekijk deze rondreis en andere rondreizen Zuid Afrika op de site van de reisaanbieder

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Pin It on Pinterest

Share This