Rondreis Zuid Afrika en afsluiten in je vakantiehuis in Kaapstad

Dat Zuid-Afrika een prachtig vakantieland is hoeft niet meer gezegd te worden, daar zijn we het inmiddels allemaal over eens. Zuid Afrika RondreisEr zijn echter dusdanig veel mogelijkheden dat er nooit genoeg geschreven kan worden over mogelijke rondreizen door dit prachtige land. Een goede optie is om eerst een gedeelte rond te reizen door Zuid-Afrika om vervolgens nog een bepaalde periode te ontspannen op een vaste plek in bijvoorbeeld een vakantiehuis.

Een goede plaats om te beginnen is Johannesburg. Hier kunt u een of twee dagen doorbrengen om vervolgens met een huurauto door te rijden richting Pretoria. Enkele bezienswaardigheden zijn het  Paul Kruger beeld en het Kruger House Museum, absoluut de moeite waard. Vervolgens rijdt u door richting Orighstad waar u ook voor enige tijd kun blijven. Een absolute aanrader is de panamaroute richting Hazyview. Rondreis Zuid Afrika kustDeze route staat bekend als een van de mooiste natuurroutes met enkele onvergetelijke plekken zoals Bourke’s Luck Potholes, de Blyde River Canyon en God’s window. Het is absoluut de moeite waard om hier meerdere dagen door te brengen! Een ander absoluut hoogtepunt is het Kruger National Park waar u, als u geluk heeft the big five kunt spotten. Dit is werkelijk een gigantisch park dus ook hier kunt u wel even wat tijd doorbrengen. U kunt op uw route richting Kaapstad nog oneindig veel mooie plaatsen aandoen afhankelijk van de tijd die u ter beschikking heeft. Via Swaziland kunt u bijvoorbeeld richting Durban vertrekken, waarvan de Zulunaam ‘de plek waar aarde en oceaan ontmoeten’ betekend. Vervolgens kunt u de volgende plaats, Porth Elizabeth aandoen waar u kunt genieten van de uitgerekte stranden. Tenslotte neemt u de route via Oudtshoorn en Stellenbosch waar u kunt genieten van enkele fantastische wijnproeverijen. U eindigt uw rondreis in Kaapstad waar u tevens enkele dagen kunt besteden aangezien er genoeg te doen is. Uiteraard gaat  u de Tafelberg en het Robbeneiland bekijken. Kasteel de Goede hoop en een bezoek aan het Kaaps schiereiland zijn tevens enkele uitjes die niet mogen ontbreken bij een bezoek aan Kaapstad.

Na zo’n strak geplande en intensieve rondreis bent u doorgaans helemaal uitgeput van het actieve reizen en alle indrukken die u heeft opgedaan.  Vakantiehuis Zuid AfrikaDaarom kiezen steeds meer mensen er voor om na een rondreis nog een of twee weken te genieten van alle luxe van een vakantiehuis in Zuid Afrika. Het voordeel hiervan is dat u nog even de tijd heeft om écht uit te rusten en alle Zuid Afrikaanse invloeden op u in te laten werken. Op de veranda van uw vakantiehuis geniet u van de ondergaande zon en een heerlijk Zuid Afrikaans wijntje en kijkt u met groot genoegen terug op de fantastische ervaringen die Zuid Afrika u gebracht hebben.

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Pin It on Pinterest

Share This