Uitgebreide rondreis Zuid Afrika: een echte ervaring

Tijdens deze individuele rondreis Zuid Afrika zie je een groot deel van dit mooie land. Je gaat zelf op pad met de auto en ontdekt wat dit mooie land te bieden heeft. individuele rondreis zuid afrika

Je ziet onderweg al eerste het mooie Johannesburg en de bekende Blyde Rivier canyon, met hoogtepunten als Gods Window, diverse watervallen en de 3 rondavels. Via het wereldberoemde Krugerpark, Swaziland, St Lucia en Umhlanga kom je in Addo Elephant park. Je gaat niet alleen zelf op pad in mooie wildparken, maar mag ook met een ranger buiten de paden gaan rijden. Succes verzekerd! Vanaf daar gaat de reis westwaarts, waarbij je op een boerderij slaapt, het mooie Knysna ziet en uiteraard geniet van Kaapstad en de wijngebieden.

De individuele rondreizen van Zuid Afrika online zijn opgebouwd uit bouwstenen (korte reizen). De reizen zijn kant en klaar te boeken, maar pas ze gerust aan naar je wensen: een dagje langer of korter of met een extra bouwstenen. De ervaren reisspecialisten van Zuid Afrika online helpen je graag bij het samenstellen van je ideale reis.

Bekijk deze rondreis Zuid Afrika op de site van de reisaanbieder

[Totaal: 3   Gemiddelde:  2.7/5]

Pin It on Pinterest

Share This