Prachtige 28 daagse complete rondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
Fietstocht Zuid AfrikaOnderweg bezoekt u onder meer Pretoria en volgt u de adembenemende Panorama route. U logeert op de grens van het wereldberoemde Kruger National Park in een mooie lodge voor het echte Out of Africa gevoel.

In Swaziland maakt u kennis met de Swazi cultuur en via Hluhluwe, St.Lucia en Durban reist u naar de imposante Drakensbergen op de grens met Lesotho.

In Chintsa kunt u heerlijk bijkomen aan het strand om vervolgens verder te reizen langs de Tuinroute met Addo Elephant National Park en het schilderachtige Oudtshoorn met zijn vele struisvogelfarms. Vervolgens bezoekt u het wijngebied met zijn vele Kaap Hollandse huisjes en eindigt de rondreis Zuid Afrika voor de knaller in het fantastisch gelegen Kaapstad.

Deze reis is gebaseerd op de populaire 22 daagse Grand Tour van Fox Reizen en is aangepast aan mensen die graag op een wat rustiger tempo reizen. Tijdens deze reis overnacht u, met uitzondering van Durban, overal minimaal 2 nachten, waardoor u alle tijd heeft om optimaal van dit geweldige land te genieten!

Bezoek deze reis op de site van de reisaanbieder

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Pin It on Pinterest

Share This