Groots en meeslepend, zo laat de regenboog natie zich het best kenmerken. groepsreis zuid afrikaBeleef het adembenemende Krugerpark waar vanuit een boom een luipaard op je loert en in de verte een kudde olifanten luidruchtig trompettert. Charmante stadjes en boeiende koninkrijken tonen trots hun historische erfgoed, terwijl u door de straten loopt. Bloemenvalleien en wijnranken passeren de revue en op Robben Eiland zult u diep onder de indruk raken van deze beruchte gevangenis. Zuid Afrika: een fascinerende en inspirerende bestemming.

Op zoek naar de Big Five!
Op jacht naar de `Big Five` in het magnifieke Paul Kruger National Park, dat met zijn oppervlakte van 2 miljoen hectare de grootste verscheidenheid aan Afrikaanse diersoorten herbergt. Als u geluk heeft krijgt u in dit wereldberoemde park de the big five (leeuw, luipaard, neushoorn, buffel en olifant) van heel dichtbij te zien. Een onvergetelijk bezoek. Ook in een van de andere bekende wildparken van Zuid Afrika, als het oudste natuurpark Hluhluwe National Park dient u uw verrekijker, videocamera en fototoestel in de aanslag te houden want hier leeft nog de zeldzame witte neushoorn!

Wijn, cultuur en vergezichten
Zuid Afrika laat u tijdens deze rondreis Zuid Afrika haar vele verschillende gezichten zien. Van ruige bergen tot grillige en gevaarlijke kusten, van lieflijke steden tot spectaculaire watervallen. Laat u verrassen en overweldigen door de natuur. Natuurlijk bezoeken we ook cultuur en traditierijke volkeren. Het zelfstandige koninkrijk Swaziland en het bijzondere Zululand. U gaat genieten van traditionele dansen en slentert over een van de diverse marktjes, waar allerlei handelswaren en eten te koop zijn. Zuid Afrika biedt niet alleen een wonderschone natuur en een interessante cultuur maar is ook wereldwijd bekend vanwege haar wijnen. Een heerlijk glas wijn op een terras, genietend van een zonsondergang met de prachtige vergezichten van Zuid Afrika op de achtergrond

Bekijk deze reis op de site van de reisaanbieder

[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

Pin It on Pinterest

Share This