Wil jij een singlereis Zuid Afrika maken en ben jij benieuwd naar de vele single rondreizen Zuid Afrika die worden aangeboden? singlereis zuid afrika
Bekijk dan eens deze mooie reis.

Deze prachtige rondreis neemt je mee door het schitterende noord-oosten van Zuid Afrika en laat je hoogtepunten als de Drakensbergen, Swaziland en natuurlijk het Kruger Park zien. Ook vlieg je nog naar Kaapstad om deze prachtige stad en haar directe omgeving te ontdekken.

Het startpunt van jouw reis is Johannesburg. Je landt hier met het vliegtuig en checkt in voor een welverdiende overnachting. Vanuit Johannesburg gaat de singlerondreis richting het oosten, waar je als eerste het magnifieke Golden Gate National Park bezoekt. Daarna reis je door richting de Drakensbergen. Geniet van de afwisselende omgeving. Het ene moment voel je je alsof je in een maanlandschap staat, terwijl je later op de dag door het bergmassief wandelt.

Je gaat hierna verder naar de provincie KwaZulu Natal: Zululand. De Zulu’s zijn een indrukwekkende stam in Zuid Afrika en waren gevreesd voor hun strijdlust. In KwaZulu Natal bezoek je enkele hoogtepunten, waarvan het iSimangaliso Wetland Park bij St Lucia een van de bekendsten is.

De volgende stop is Swaziland. Dit land ligt midden in Zuid Afrika en staat bekend om haar traditionele levenswijze. De weg door Swaziiland is erg mooi. In de hoofdstad Mbabane kan je een markt bezoeken.

Vanuit Swaziland reis je verder naar het wereldberoemde Krugerpark. Vanuit een overnachtingslokatie net buiten het park, kan je diverse malen een mooie gamedrive doen. Eventueel behoort een wandeling onder begeleiding van een ranger ook tot de mogelijkheden.

Na het Krugerpark reis je terug richting Johannesburg. De route voert via de Panoramaroute, waar je mooie bezienswaardigheden hebt, zoals Gods Window, de Blyde Rivier Canyon en Bourkes Luck Potholes.

Via Johannesburg maak je een binnenlandse vlucht voor het toetje van de singlereis Zuid Afrika: Kaapstad.

Bekijk deze singlerondreis Zuid Afrika op de site van de reisaanbieder

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Pin It on Pinterest

Share This