Nieuws: Zuid Afrika wil werk, stages en studies makkelijker maken (11-02-2011)

De Zuid Afrikaanse regering wil het makkelijker maken om een stage in Zuid Afrika te volgen of te werken in Zuid Afrika. Ook wanneer je op vakantie in Zuid Afrika wilt moet het makkelijker worden voor buitenlanders.

Men wil het huidige systeem aanpassen, maar ondertussen de controles strenger maken om te voorkomen dat criminelen het land binnen komen. “We willen het echt makkelijker maken voor echte zakenmensen en studenten die echt een belangrijke meerwaarde hebben”, aldus een vertegenwoordiger van de regering.

Wij geloven dat bedrijven zelf zeer goed in staat zijn om te bepalen wie zij het land in halen en daarvoor ook de verantwoordelijkheid kunnen nemen. Daarom zijn wij nu een nieuw systeem aan het ontwikkelen. Tegelijkertijd treffen wij strengere maatregelen tegen mensen die ons systeem misbruiken.

Het nieuwe systeem moet het mogelijk maken voor arbeiders, studenten en stagelopers om een vergunning te krijgen die langer dan 1 jaar geldig is. Op dit moment moeten deze vergunningen nog jaarlijks vernieuwd worden.

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Pin It on Pinterest

Share This