individuele rondreis zuid afrika

Een prachtige individuele rondreis Zuid Afrika waarbij je de prachtige Kaapregio en enkele malariavrije wildparken ontdekt.

Deze mooie individuele rondreis Zuid Afrika start in de wereldstad Kaapstad. Vanuit Kaapstad ga je onder andere  Kariega Wilreservaat waar je onder begeleiding van een  professionele ranger op zoek gaat naar de Big Five. In de uitgestrekte Karoo woestijn ervaar je het leven van de Afrikaanse boer. Je slaapt op een nog werkende schapenboerderij en krijgt zo echt een kijkje in het leven van deze boeren.

Via Prince Albert, waar je de mogelijkheid hebt om de Zuid Afrikaanse keuken eigen te maken tijdens een kookworkshop, en de prachtige Swartberg pas kom je in struisvogelhoofstad Oudtshoorn. Hier ervaar je het echte Afrika. Je slaapt in een luxe tent en maakt een mooie gamedrive op zoek naar het wild dat hier leeft. In Heidelberg slaap je op de Skeiding boerderij, werk mee, maak een wandeling of verbreed je kennis van struisvogels, schapen en de bijzondere Nguni koeien, de familie vertelt je er graag meer over!

Deze prachtige individuele rondreis Zuid Afrika eindigt in Stellenbosch. Dit is het centrum van de Zuid Afrikaanse wijnhandel en een prachtig einde van een heerlijke reis! Bezoek wijn-estates of maak een rondleiding door dit Kaaps-hollandse stadje.
Bekijk deze rondreis Zuid Afrika op de site van de reisaanbieder

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Pin It on Pinterest

Share This