individuele rondreis zuid afrikaDe individuele rondreizen Zuid Afrika van Fox vakanties zijn prima verzorgd. Ook deze individuele rondreis Zuid Afrika is een echte aanrader en geeft je een compleet beeld van Zuid Afrika.

Je start deze uitgebreide 24 daagse rondreis in Johannesburg en rijdt via het uitgestrekte Kruger Park naar het authentieke koninkrijk Swaziland. Daarna bezoek je de mooie badplaats Durban, met haar gigantische golven en de indrukwekkende Drakensbergen. Dit is een prachtige plek voor mountainbiketochten. wandelingen of om paard te rijden. Bij Kimberly krijg je de kans om de diamantmijnen te ontdekken.

De reis gaat verder richting Kaapstad, waarbij je de bekende Tuinroute en de Wijnroute volgt. Hier kan je onder andere Knysna, Addo Elephant Park, Graaff Reinet en Oudtshoorn bezoeken. Vanzelfsprekend is er ook alle tijd om de wijnregio rond Stellenbosch en het Kaaps Schiereiland met de Tafelberg, Kaap de Goede Hoop en Kaapstad te ontdekken.

Gedurende deze individuele rondreis Zuid Afrika logeer je in gezellige lodges en guesthouses en daar waar mogelijk verblijf je ook in de nationale parken en het wijngebied.

Bekijk deze rondreis Zuid Afrika op de site van de reisaanbieder

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Pin It on Pinterest

Share This