Beleef Zuid Afrika tijdens deze individuele rondreis Zuid Afrika

Ben jij van plan om een individuele rondreis Zuid Afrika te maken, maar weet jij nog niet precies welke reis jij wilt? Dan is deze reis wellicht wat voor jou.

individuele rondreis zuid afrikaJe ziet namelijk in 24 dagen de mooiste plekjes van Zuid Afrika. Zuid Afrika is een prachtig land wat je uitstekend kan verkennen per huurauto. Je zal versteld staan van de wilde dieren, de schitterende natuur en de interessante cultuur.

Jouw individuele rondreis start in Johannesburg en eindigt in het geweldige Kaapstad.

Vanuit Johannesburg reis je naar Colin’s Ranch, waar je een unieke safari te paard kan doen. Via Ohrigstad en de Panoramaroute reis je langzaam maar zeker richting het bekendste wildpark van Zuid Afrika: het Kruger Park. Uiteraard ga je wel eerst andere hoogtepunten langs de Panoramaroute ontdekken, zoals Bourkes Luck Potholes, de prachtige watervallen of de indrukwekkende Blyde Rivier Canyon.

Het Kruger Park is misschien wel het meestbezochte hoogtepunt van Zuid Afrika, maar daar merk je eigenlijk niets van. De uitgestrektheid van het park maakt dat je een bent met de natuur en op je gemak kan rondrijden en de prachtige wilde dieren ontdekt.

Vanuit Kruger rijd je verder naar Swaziland, een koninkrijk gelegen middenin Zuid Afrika. De traditionele cultuur en het mooie landschap maken dit een mooi stop op je individuele rondreis Zuid Afrika. Let wel even op tijdens je autorit: er kunnen maar zo koeien oversteken…

Vanuit Swaziland reis je verder naar het mooie HluHluwe Wildpark en naar St Lucia. Beide zeer mooie bestemmingen. Na St Lucia is het tijd voor een binnenlandse vlucht vanaf Durban naar Port Elizabeth. Portt Elizabeth is een mooie uitvalsbasis voor het 3e wildpark van deze reis: Addo Elephant Park… Maak mooie foto’s van de vele olifanten, maar vergeet uiteraard de andere dieren en de mooie natuur niet.

Via het mooie Knysna met haar prachtige langune, ga je verder naar Oudtshoorn. Oudtshoorn is de struisvogelhoofdstad van de wereld. Door de Karoo woestijn kom je in de wijngebieden van Zuid Afrika. Stellenbosch is hier een van de belangrijkste steden.

Rijd langs Hermanus, waar je walvissen kan spotten, richting Kaapstad voor een heerlijke afsluiting van je reis.

Bekijk deze rondreis Zuid Afrika op de site van de reisaanbieder

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Pin It on Pinterest

Share This