Hotels in Johannesburg

De meeste toeristen die Johannesburg bezoeken vertrekken zo snel mogelijk naar het noorden om de natuur in te duiken. Aan de ene kant hebben ze groot gelijk, want de natuur in Zuid-Afrika is natuurlijk onovertroffen, maar aan de andere kant missen de toeristen op die manier wel een parel van een stad. Net als iedere grote stad heeft Johannesburg zijn nadelen, maar om deze stad zomaar over te slaan tijdens je bezoek aan Zuid-Afrika is een gemiste kans. Naast een mooi zakencentrum en een rijke culturele historie zijn er in namelijk meer dan genoeg mooie hotels in Johannesburg die je kan aandoen nadat je met je Vliegtickets Johannesburg aangekomen bent. Hieronder staan drie fantastische voorbeelden:

 

Melrose Arch Hotel

Zuid Afrika Hotel JohannesburgDit hotel claimt dat het ‘Africa’s first truly HIP 5-star hotel’ is. Deze claim mag je natuurlijk met een korreltje zout nemen, maar het valt wel op. Net als het innovatieve design van 118 kamers van dit hotel. Elke kamer is voorzien van designer meubels, mood-lightning, een regendouche, een surroundsysteem en een grote badkuipen in het slaapvertrek. Daarnaast kan je zelfs dineren in het grote zwembad om het luxueuze en hippe gevoel vast te houden!

 

The Peech

Zuid Afrika Hotel JohannesburgThe Peech is niet zo luxueus en hip als het Melrose Arch Hotel, maar staat bekend als het eco-hotel van Johannesburg. Het hotel is net buiten het centrum gelegen en de zestien kamers (of beter appartementen) zijn verspreid rond een grote tuin van een hectare. Dit hotel heeft een mooie mix tussen design en eco. Zo zijn de kamers mooi ingericht met duurzame meubels en word het water verwarmt met zonne-energie.

 

Fairlawns Boutique Hotel & Spa

Als jouw portemonnee wat meer ruimte toe laat dan de gemiddelde Zuid Afrika Hotel Johannesburgreiziger dan moet je zeker een kamer boeken in dit luxueuze hotel>. Dit grote koloniale pand is omgetoverd tot een enorm vijfsterren hotel met geweldig grote en goed onderhouden tuinen, waardoor het hotel een bezienswaardigheid op zichzelf is. Alle kamers in het hotel hebben grote ramen die uitkijken over het zwembad en de grote tuinen.

Bekijk ook onze pagina over accommodatie in Zuid Afrika

 

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Pin It on Pinterest

Share This