groepsreis zuid afrikaVoor een ieder die een goede indruk wil krirjgen van Zuidelijke Afrika en wil genieten van al het mooie dat Afrika te bieden heeft is dit een echte aanrader.

Tijdens deze 31 daagse rondreis door Zuid Afrika, Namibie, Botswana en Zimbabwe bezoekt en beleef je het echte Afrika en zie je vele hoogtepunten van deze vier landen.

Na een aantal dagen genieten van een van de mooiste steden ter wereld, Kaapstad, ga je op pad richting Namibie. Via het uitgestrekte en prachtige Namaqualand ga je Namibie ontdekken en zal je versteld staan door de overweldigende Fish River Canyon, maar ook Sossusvlei, Swakopmund, Etosha en Windhoek. Namibie is oprecht schitterend.

In Botswana maak je een unieke vierdaagse mobiele safari, waarbij je midden in de Nationale Parken van Botswana overnacht! Uiteraard zijn er gamedrives waarbij we op zoek gaan naar de Big 5. Dit allemaal in het Moremi National Park, Savuti National Park en Chobe National Park.

In Zimbabwe bezoek je de grootste watervallen van Afrika: de Victoria Watervallen. Echt een van de natuurwonderen van deze wereld! Daarna vertrek je richting het Hwange National Park en Matobo National Park. Tot slot gaat de reis langs de Great Zimbabwe Ruins, een overblijfsel van oude beschavingen.

Aan het eind van jouw fantastische groepsreis heb je nog twee heerlijke dagen in de Soutpansberg in Zuid Afrika, waar je kan ontspannen en bijkomen van alle indrukken tijdens deze fantastische rondreis.
Bekijk deze rondreis Zuid Afrika op de site van de reisaanbieder

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Pin It on Pinterest

Share This