Fly Drive Zuid Afrika: prachtige noord-oosten

fly drive zuid afrika
Een van de mooiste en meestbezochte delen van Zuid Afrika is het noord-oosten. Dit is niet voor niets, want hier vind je enkele absolute hoogtepunten van dit veelzijdige land.

Denk maar eens aan het wereldberoemde wildpark Kruger National Park, of aan werelderfgoed Drakensbergen.

Deze afwisselende fly drive Zuid Afrika brengt je bij deze hoogtepunten en laat je daarnaast nog talloze andere prachtige plekken zien.

Je reis start in het moderne Johannesburg, waar je de tijd krijgt om te wennen aan dit prachtige land. Daarna ga je richting het noord-oosten waarbij je op zoek gaat naar de Big 5 in het Kruger Park en in het minstens zo mooie HluHluwe National Park. Tijdens game drives tuur je door de bossages of in het dichte gras naar verstopte leeuwen of hyena’s.

In de Drakensbergen kan je prachtige wandelingen maken langs rivieren en over bergpassen terwijl je geniet van het schitterende uitzicht.

Sensationeel Zuid Afrika laat u haar vele verschillende gezichten zien. Van het moderne Johannesburg tot de ongerepte wildpracht van het wereldberoemde Paul Kruger National Park, waar u op zoek gaat naar de Big Five. Van de levendige badplaats Durban tot de pure natuur van de magnifieke Drakensbergen. Maak een prachtige gamedrives door de wildparken. Grijp ook uw kans om kennis te maken met de verschillende culturen en rijke tradities van de gastvrije Zulus. Een meer dan bijzondere ontmoeting!

Bekijk deze rondreis Zuid Afrika op de site van de reisaanbieder

[Totaal: 3   Gemiddelde:  2.7/5]

Pin It on Pinterest

Share This