Geweldige fly drive Zuid Afrika

Als jij een individuele rondreis Zuid Afrika maken wilt en met de auto op pas wilt gaan, dan is deze fly drive Zuid Afrika vast wat voor jou.

Tijdens deze Fly Drive Zuid Afrika reis je namelijk zelf door Zuid Afrika. fly drive zuid afrikaJe begint in het noorden en gaat via de bekende Panoramaroute, met hoogtepunten als de Blyde Rivier Canyon naar het het wereldberoemde Kruger Park. Als je geluk hebt kan je daar de Big 5 tegenkomen. Heb je wat minder geluk, dan weten wij zeker dat je alsnog geweldig zult genieten. De reis voert je ook langs het Werelderfgoed St Lucia Wetlands, Durban met de indrukwekkende golven en kunstenaarsplaatjes Knysna. Uiteindelijk rijd je naar het fantastische Kaapstad, waar je deze geweldige stad en haar prachtige omgeving kan ontdekken.

Geniet van de grote diversiteit van het landschap. Zie de talloze dieren in hun natuurlijke omgeving. Bekijk hoe de golven kapot slaan op de ruige kusten en lig lekker op de heerlijke stranden. Tussendoor lekker een wijntje pakken? Bezoek dan zeker ook de wijngebieden in de Kaap. Zuid Afrika is een land dat je uitstekend zelf verkennen kan. Een huurauto Zuid Afrika is daar uitermate geschikt voor.


Bekijk deze rondreis Zuid Afrika op de site van de reisaanbieder

[Totaal: 2   Gemiddelde:  2/5]

Pin It on Pinterest

Share This