Camperreis Zuid Afrika en Nambie: in 22 dagen van Kaapstad naar Windhoek

Als je op zoek bent naar een mooie camperreis Zuid Afrika, dan zit je bij deze reis helemaal goed. Tijdens deze vakantie ga je per camper Zuid Afrika en Namibie ontdekken. Het mooie aan camperrondreizen Zuid Afrika, maar natuurlijk ook in het algemeen, is dat je echt de vrijheid en onafhankelijkheid hebt om een land in je eigen tempo te ontdekken. individuele rondreis zuid afrika

Je vertrekt vanaf Kaapstad en reis noordwaarts richting het uitgestrekte Namibie. Maar uiteraard heb je alle tijd om ook het prachtige Zuid Afrika te ontdekken.

Zo kan je onder andere genieten van wereldstad Kaapstad, de wijnstreek rond Stellenbosch en rijd je door Namaqualand, een van de verborgen geheimen van Zuid Afrika.

Daarna staat Namibie op het programma. Een echt mooi land, waar je maar weinig mensen tegenkomt. Beleef hier hoogtepunten zoals de Sossusvlei, met haar rode zandduinen, en een van de grootste Canyons ter wereld: de Fish River Canyon.

Maar Afrika zou Afrika niet zijn als je geen safari maakt. Per camper ga je het mooie Etosha National Park in en op zoek naar de Big 5. Ontdek de leeuw, buffel, olifant, luipaard en neushoorn en zet deze indrukwekkende beesten op de foto.
Bekijk deze rondreis Zuid Afrika op de site van de reisaanbieder

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Pin It on Pinterest

Share This