Camperrondreis Zuid Afrika, Botswana en de Victoriawatervallen

Wil jij een prachtige camperrondreis Zuid Afrika maken, maar daarnaast ook nog Botswana en de Victoriawatervallen zien?

camperreis zuid afrika

Dan is deze rondreis Zuid Afrika wat voor jou. Tijdens deze reis ga je namelijk heerlijk in alle vrijheid op pad om het noord-oosten van Zuid Afrika te ontdekken. Daarnaast reis je door Botswana richting de prachtige Victoria watervallen. Een ieder die dit natuurgeweld ooit heeft gezien is erg onder de indruk.

Jouw camperreis Zuid Afrika start in Johannesburg vanuit waar je in 140 kilometer naar Witbank rijdt. In Witbank kan je diverse leuke uitstapjes doen.

Vanuit Witbank gaat de reis verder naar Sabie, alwaar je bijvoorbeeld het oude goudzoekersplaatsje Pilgrims rest kan bekijken. De volgende stop is de Panoramaroute met natuurverschijnselen als de 3 Rondavels, God’s window en Bourkes Luck potholes. Daarna kom je in het wereldberoemde Kruger Park. Hier ga je op zoek naar de Big 5, maar vergeet vooral niet te genieten van alle andere dieren, waaronder de prachtige vogels.

Via het onbekende, maar niet minder mooie, noorden van Zuid Afrika reis je verder richting Botswana. Hier bezoek je onder andere het Chobe National Park en kom je in Livingstone. Hier kan je de beroemde Zambezi rivier op en daarnaast de schitterende Victoria watervallen aanschouwen.

Uiteindelijk rijd je weer terug richting Zuid Afrika en kom je in het relatief onbekende Pilanesberg Game reserve. Dit is echt een van de mooiste wildparken van Zuid Afrika, gelegen rondom een oude vulkaan. Na een tweetal dagen Pilanesberg reis je in een paar uur terug naar Johannesburg, het eindpunt van je camperreis Zuid Afrika.

Bekijk deze camperreis Zuid Afrika op de site van de reisaanbieder

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Pin It on Pinterest

Share This