Camperreis Zuid Afrika: Kaapregio

Als jij van plan bent om een mooie camperreis Zuid Afrika te gaan individuele rondreis zuid afrikamaken, maar je weet nog niet zo goed waar je exact naar toe wilt, dan is deze Zuid Afrika reis misschien wel wat voor jou. Per camper Zuid Afrika ontdekken is namelijk met deze reis erg eenvoudig.

Je vliegt op een van de grootste steden van Afrika, namelijk Kaapstad. Hier haal je jouw camper op en gaat je camperreis van start. Naar kampeerplekken hoef je niet meer te zoeken, want deze zijn allemaal al voor je geregeld.

Bij deze camperreis Zuid Afrika blijf je met name in het zuiden en zuid-westen van Zuid Afrika. Je komt op prachtige plekjes zoals het Addo Elephant Park, waar je op zoek kan gaan naar talloze wilde dieren. In Oudtshoorn krijg je misschien wel de kans om een ritje te maken op de rug van een struisvogel en in Stellenbosch geniet je van de prachtige wijngaarden en wellicht wel een lekker wijntje. Het kustplaatsje Hermanus staat bekend om haar walvissen. Wellicht zie je er wel een het water uit springen.

Een ander hoogtepunt van je camperreis Zuid Afrika is de stop die je maakt bij het TsiTsikamma National Park. Als je de kans krijgt en je hebt de tijd, probeer dan de eerste dag van de Otter Trail te lopen. Deze voert je over de ruige kuststrook naar een prachtige waterval.

Uiteraard heb je ook alle tijd om het Kaaps Schiereiland te ontdekken met Kaap de Goede Hoop, Kaapstad en de Tafelberg te bekijken.

Bekijk deze rondreis Zuid Afrika op de site van de reisaanbieder

[Totaal: 1   Gemiddelde:  2/5]

Pin It on Pinterest

Share This