In tegenstelling tot veel andere rondreizen Zuid Afrika beperkt deze rondreis Zuid Afrika zich tot de zuidelijke helft van het prachtige land. Deze groepsreis Zuid Afrika laat u namelijk in 16 dagen het beste van de Kaap zien en beleven! Geen gehaast, maar juist ontspanning, genieten en beleven. Uiteraard ziet u erg veel.

Uw reis begint midden in het wijngebied van Zuid Afrika, Stellenbosch, waar u overnacht op een wijnboerderij. Hier komt u direct in aanraking met de Hollandse historie van de Kaapregio. Want de prachtige Kaap Hollandse architectuur valt niet te missen. Geniet van heerlijke wijnen, terwijl u wijnhuizen bezoekt. De reis voert verder langs Oudshoorn waar u een bezoek kan brengen aan een echte struisvogelboerderij. De waaghalzen kunnen wellicht zelfs een ritje op de rug maken. Vanuit hier rijdt u door de dorre Karoo, een bijzonder landschap! De overnachting zal zijn in het pittoreske Graaff Reinet.

Een groepsreis Zuid Afrika maken en niet kunnen genieten van een safari zou natuurlijk jammer zijn. Vandaar dat de reis ook stopt in het bekende Addo Elephant National Park voor een heuse game drive. U rijdt daarna door langs de kust naar Cape St. Francis. Tijd voor ontspanning, u overnacht direct aan de duinen, met daarachter prachtige stranden! Via de prachtige tuinroute gaat de reis verder naar de game lodge in Albertinia waar u met een professionele ranger twee gamedrives maakt in open 4WD s.

De reis eindigt weer in Kaapstad waar u meerdere dagen de tijd heeft om deze geweldige stad goed te leren kennen. U kunt mee met een stadstour en een tocht over het Kaapse schiereiland, hierbij bezoekt u onder andere Kaap de Goede Hoop en de pinguinkolonie in Simon s Town.

Bezoek deze reis op de site van de reisaanbieder

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Pin It on Pinterest

Share This