Prachtige singlereis Zuid Afrika: ontdek de Kaap

Voor een ieder die Zuid Afrika een keer wil ontdekken en dit via een singlereis Zudi Afrika wil doen, is de regio rond Kaapstad een prachtige startpunt. singlereis zuid afrika
De Kaap is een prachtige stuk van Zuid Afrika, waar natuur, cultuur en gezelligheid elkaar treffen. Deze singlereis voert je door de mooi Kaap en laat je een prachtig deel van Zuid Afrika zien.

Jouw reis start in Kaapstad, vanwaar je gelijk naar Stellebosch gaat. Dit is de wijnregio en een heerlijke plek om je singlerondreis Zuid Afrika te starten. Vanuit Stellenbosch maak je excursies naar een gamelogde waar je cheetas en neushoorns ziet. De reis gaat verder via de prachtige Tuinroute richting het kunstenaarsplaatsje Knysna. Geniet van dit mooie plekje, met naar unieke lagune en de Knysna Heads. Ook ga je naar Cape St Frances, alwaar je lekker aan het strand kan vertoeven.

Via Port Elizabeth kom je bij een van de hoogtepunten van je singlerondreis Zuid Afrika: Addo Elephant Park. Dit mooie wildpark is vernoemd naar haar olifanten en is een aanrader voor een ieder die Zuid Afrika bezoekt. Hopelijk heb je geluk en zie je de Big 5.

Jouw bijzondere reis gaat via het Kaaps Hollandse Graaff Reinet en de dorre Karoo woestijn terug richting het mooie Kaapstad. Ontdek hier het Kaaps Schiereiland, de Tafelberg en Kaap de Goede Hoop.

Bekijk deze singlereis Zuid Afrika op de site van de reisaanbieder

[Totaal: 1   Gemiddelde:  3/5]

Pin It on Pinterest

Share This