Wil je genieten van wildparken, prachtige natuur en een stuk cultuur? Dan is deze 16 daagse rondreis Zuid Afrika voor jou wellicht perfect!

Deze prachtige 16 daagse rondreis neemt je mee door het oosten van Zuid Afrika en laat je enkele prachtige hoogtepunten van dit schitterende land zien.

groepsreis zuid afrika

Deze rondreis Zuid Afrika is door Fox vakanties speciaal samengesteld voor ANWB Kampioenlezers, maar natuurlijk ook voor iedereen die wil genieten van de prachtige natuurparken en dierenwereld van Zuid Afrika.

Tijdens deze rondreis logeren we de op de grens van het Kruger National Park en gaan we op zoek naar de Big Five. In Hluhluwe komen we wellicht de zeldzame zwarte neushoorn tegen tijdens een gamedrive. Verder bezoeken we Swaziland en worden we uitgenodigd om mee te dansen bij de Zulus. We verblijven nog een heerlijke dag aan de kust in St. Lucia en Durban en logeren tot slot aan de voet van de imposante Drakensbergen.

Gedurende de rondreis overnacht je in kleinere, goed verzorgde guesthouses en lodges op basis van logies en ontbijt en reist er een Nederlandssprekende reisleider met je mee.

 

Bekijk deze rondreis Zuid Afrika op de site van de reisaanbieder

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Pin It on Pinterest

Share This