groepsreis zuid afrika
Een fantastische rondreis door de Kaapregio van Zuid Afrika, het prachtige vruchtbare zuiden! Tijdens deze reis geniet u van al het moois wat deze regio te bieden heeft, u slaapt in uitstekende hotels en lodges, geniet van heerlijke maaltijden bereidt door lokale chefs en vrijwel alle excursies zijn inclusief!

Na een aantal dagen in het levendige Kaapstad reist u via de Kaapse wijnlanden naar de halfwoestijn van de Kleine Karoo.  In Oudtshoorn bezoeken we de Cango Caves en kunt u genieten van een heerlijke struisvogelbiefstuk. Knysna, de parel van de tuinroute, ligt aan een prachtige lagune en hier genieten we van een diner met zonsondergang tijdens een cruise op een ouderwetse Paddle boot. We brengen een bezoek aan de jetset badplaats Plettenberg Bay voordat we in Addo Elephant National Park op zoek gaan naar de wilde dieren die hier leven.

Tot slot eindigen we de reis in een prachtig prive wildpark, het Kariega Game Reserve. Hier geniet u in luxe van een echte Afrika beleving. s Ochtends vroeg en laat in de middag gaat u op zoek naar de Big Five terwijl u tussendoor geniet van de luxe van uw lodge of de vele activiteiten die worden aangeboden.

Een zeer complete en luxe rondreis!

Bekijk deze rondreis Zuid Afrika op de site van de reisaanbieder

[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

Pin It on Pinterest

Share This